És el president del Polònia?

Ivan Lavanda fent de president Torra

En la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, a l'escola Àuria d'Igualada, un centre d'educació especial que la fundació Apinas va crear l'any 1967 per donar servei als infants i adolescents amb necessitats especials de la comarca de l'Anoia, els alumnes interessats pel rebombori de la visita preguntaven si aquell president era el del programa de TV3, Polònia.

Els professors els van informar que el personatge que els visitava era l'original, aquell que en el seu dia l'expresident Carles Puigdemont va triar com a substitut i president de la Generalitat, i alguns van arrufar el nas, ja que en realitat a qui volien veure era al personatge de l'exitós programa de la televisió pública catalana, el que interpreta magistralment l'actor Ivan Lavanda. I és que és cert que molta gent coneix els polítics catalans gràcies al programa. 

Després de visitar les actuals instal·lacions del centre i de parlar amb l'alumnat, el president va visitar una torre emblemàtica a la capital de l'Anoia, la de Cal Salinas, per veure les obres d'adequació que s'hi estan fent. Aquí, l'Ajuntament d'Igualada ha cedit l'edifici a l'entitat Apinas per ubicar-hi una Aula Integral de Suport (AIS), un equipament educatiu per a alumnes amb dificultats d'aprenentatge derivats de trastorns mentals greus i problemes de conducta.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides