L’independentisme viatja a Madrid

La manifestació a la capital espanyola compta amb suport de grups madrilenys, gallecs, andalusos i bascos
L'ANC i Òmnium han omplert més de 500 autocars

L'independentisme es prepara per omplir avui el centre de Madrid. A les sis de la tarda les entitats Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han convocat una manifestació pels carrers de la capital espanyola per denunciar que el judici que s'està fent al Suprem és una farsa. El lema de la manifestació serà "L'autodeterminació no és delicte. Democràcia és decidir".

La mobilització sortirà de la plaça Emperador Carlos Quinto, al principi del Paseo del Prado i a tocar d'Atocha. Seguirà per tot el passeig, passarà per Neptuno i acabarà a Cibeles.

L'ANC i Òmnium han omplert més de 500 autocars i també una quinzena de TGVs.

A la manifestació, hi seran presents tots els partits independentistes, els comuns i més de mig govern. A primera fila hi ha prevista l'assistència del president del Govern, Quim Torra, i també del president del Parlament, Roger Torrent.

L'organització però, no només espera els milers de catalans que aterraran a la capital espanyola sinó també simpatitzants de Madrid, Galícia, País Basc i Andalusia.

L'objectiu de l'organització és superar les 45.000 persones que es van manifestar a la plaça Colón amb PP, Ciutadans i VOX . La delegació del govern espanyol a Madrid espera que la manifestació arribi a les 50.000 persones.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides