Els comuns expulsen Nuet, que anirà a la llista d’Esquerra Republicana

El polític ha acceptat anar de número quatre després de Junqueras, Rufián i Telechea
nuet
nuet

Els comuns prenen mesures després que s'hagi confirmat que Joan Josep Nuet es presentarà a la llista d'Esquerra Republicana a les eleccions del 28 d'abril. Catalunya en Comú ha suspès cautelarment de militància el diputat al Parlament i fins ara líder d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA).

En un comunicat fet públic aquest dijous, el partit liderat per Ada Colau li retreia que ja no defensi l'ideari del partit. Els comuns recriminaven a ERC que negociï amb "trànsfugues" per incloure'ls a les llistes electorals.

Aquest divendres han fet un pas més i la presidenta de CatECP, Jéssica Albiach, ha anunciat en roda de premsa que expulsen Nuet del grup. El partit considera "incompatible" la decisió de Nuet amb la seva continuïtat al grup i l'ha instat a entregar l'acta de diputat.

Albiach també ha carregat contra ERC i ha avisat que amb la seva "pràctica de foment del transfuguisme" s'allunya d'un escenari "d'aliances àmplies i progressistes", en referència a les pròximes eleccions municipals del maig. En aquesta línia, ha equiparat l'actitud d'ERC amb la de Ciutadans.

Precisament aquest dijous s'ha sabut que Nuet serà el número quatre de la candidatura d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats. A la llista, Nuet anirà darrere d'Oriol Junqueras, que ja es va anunciar que seria el número u, i els actuals diputats Gabriel Rufián i Carolina Telechea.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari