Els comuns expulsen Nuet, que anirà a la llista d’Esquerra Republicana

El polític ha acceptat anar de número quatre després de Junqueras, Rufián i Telechea
nuet
nuet

Els comuns prenen mesures després que s'hagi confirmat que Joan Josep Nuet es presentarà a la llista d'Esquerra Republicana a les eleccions del 28 d'abril. Catalunya en Comú ha suspès cautelarment de militància el diputat al Parlament i fins ara líder d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA).

En un comunicat fet públic aquest dijous, el partit liderat per Ada Colau li retreia que ja no defensi l'ideari del partit. Els comuns recriminaven a ERC que negociï amb "trànsfugues" per incloure'ls a les llistes electorals.

Aquest divendres han fet un pas més i la presidenta de CatECP, Jéssica Albiach, ha anunciat en roda de premsa que expulsen Nuet del grup. El partit considera "incompatible" la decisió de Nuet amb la seva continuïtat al grup i l'ha instat a entregar l'acta de diputat.

Albiach també ha carregat contra ERC i ha avisat que amb la seva "pràctica de foment del transfuguisme" s'allunya d'un escenari "d'aliances àmplies i progressistes", en referència a les pròximes eleccions municipals del maig. En aquesta línia, ha equiparat l'actitud d'ERC amb la de Ciutadans.

Precisament aquest dijous s'ha sabut que Nuet serà el número quatre de la candidatura d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats. A la llista, Nuet anirà darrere d'Oriol Junqueras, que ja es va anunciar que seria el número u, i els actuals diputats Gabriel Rufián i Carolina Telechea.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.