Colau treu el llaç groc de l’Ajuntament de Barcelona

Simpatitzants de Vox intenten despenjar el símbol del Palau de la Generalitat
L'Ajuntament de Barcelona, sense el llaç groc
L'Ajuntament de Barcelona, sense el llaç groc

A diferència del president de la Generalitat, Quim Torra, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no ha desafiat l'ordre de retirada del llaç groc remesa per la Junta Electoral. El símbol de solidaritat amb els dirigents del procés presos ha estat despenjat abans que s'exhaurís el termini de 12 hores marcat per la Junta Electoral de la zona de Barcelona.

El consistori ha informat, passades les deu de la nit d'aquest dijous, que el llaç havia estat retirat. Per a la Junta Electoral, símbols com aquest en dependències públiques vulneren la neutralitat de l'Ajuntament, ja que representen l'exteriorització d'una ideologia.

Tensió de matinada al Palau de la Generalitat
A l'altre cantó de la plaça de Sant Jaume de la capital catalana, un grup de persones, entre les quals simpatitzants de Vox, han intentat despenjar la pancarta que mostra un llaç groc que hi ha penjada al balcó del Palau de la Generalitat.

L'acció, que ha tingut lloc cap a la una de la matinada, no ha estat consumada perquè els Mossos d'Esquadra han intervingut. Els agents han realitzat identificacions i s'han produït moments de tensió.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides