Artadi emprenya Israel

Un alt càrrec de l'ambaixada israeliana a Madrid troba "una vergonya" que la consellera usés Ana Frank per defensar la presència de llaços grocs en edificis públics
Moran respon el tuit d'Artadi
Moran respon el tuit d'Artadi

"Res, però res, pot comparar-se amb l'holocaust per promoure una causa política. Aquesta comparació és una vergonya!". Així ha reaccionat a Twitter Assaf Moran, responsable d'afers política de l'ambaixada d'Israel a Espanya, contra el tuit on la consellera i portaveu del govern català, Elsa Artadi, ha usat la nena jueva víctima del nazisme Ana Frank per defensar la presència de llaços grocs i estelades en edificis públics.

Artadi va piular: "No se'ns permet tenir la nostra opinió. La gent vol que tinguem la boca tancada, però això no t'impedeix tenir la teva pròpia opinió. Tot el món ha de poder dir el que pensa". Segons la consellera, es tracta d'una cita d'Ana Frank "molt escaient per al dia d'avui que fa 69 anys de la seva mort a Bergen-Belsen" (en realitat, 74 anys).

L'enuig de Moran pel tuit d'Artadi ha tingut ressò en un mitjà tan influent com el diari britànic The Guardian, el qual també ha recollit la crítica del candidat impulsat per Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, (repiulada pel mateix Moran) i ha recordat que l'expresident Carles Puigdemont va moure a Twitter un vídeo que associava l'expresident espanyol Mariano Rajoy amb els dictadors Francisco Franco i Adolf Hitler.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides