Quin vincle té Alonso-Cuevillas amb Girona?

Jaume Alonso-Cuevillas
Jaume Alonso-Cuevillas

Jaume Alonso-Cuevillas, l’advocat de l’expresident Carles Puigdemont, serà el cap de llista a la demarcació de Girona que Junts per Catalunya presentarà a les pròximes eleccions generals.

El fet sorprenent no és ben bé que faci de paracaigudista, l’etiqueta que es col·loca als candidats que aterren per fer de representants d’un territori on no resideixen, com la peculiaritat del vincle que uneix aquest advocat amb la demarcació gironina.

Segons publica el Diari de Girona, Alonso-Cuevillas té des de fa uns anys una casa a l’Estartit -entitat municipal descentralitzada del municipi de Torroella de Montgrí (Baix Empordà)-, que el mateix advocat explica que va comprar a la família de Puigdemont. Dedicats al negoci de la pastisseria, els Puigdemont no només van tenir un establiment a Amer (la Selva), sinó que van obrir una de les seves pastisseries en aquesta localitat del litoral.

Des de JxCat s’assegura que les candidatures s’han elaborat a partir “d’un projecte d’equip i no personalista”, però Alonso-Cuevillas, que ara es dedica a comentar i criticar amb duresa el desenvolupament del judici que té lloc al Tribunal Suprem, on es considera Puigdemont un processat rebel, és una persona de l’entorn de l’expresident que havia sonat darrerament com a possible candidat electoral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides