El catedràtic Juan Sánchez Calero és el nou president d’Endesa

L'advocat substitueix Borja Prado, que deixarà el càrrec després de deu anys al capdavant
Juan Sánchez Calero

El consell d'administració d'Endesa ha proposat a Juan Sánchez-Calero per assumir la presidència d'Endesa, rellevant en el càrrec a Borja Prado, que deixarà el lloc a la propera junta d'accionistes després de deu anys al capdavant de l'energètica.

Sánchez-Calero, catedràtic de Dret Mercantil per la Facultat de Dret de la Universitat Complutense de Madrid, és considerat un dels experts espanyols més reconeguts a Dret Mercantil en l'àmbit nacional i internacional.

La decisió del canvi s'ha dut a terme per les discrepàncies de Prado en la gestió amb Francesco Starace, conseller delegat d'Enel, companyia que és el màxim accionista de l'elèctrica espanyola, amb un 70% del capital.

Sánchez Calero, que porta assessorant des de l'any 1983 en operacions societàries i del mercat de valors, ha participat en els consells d'administració d'algunes empreses com Bancaixa Inversions o la constructora Ploder.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides