Campuzano carrega contra l’estratègia de Puigdemont a Madrid

El diputat diu que la línia impulsada per l'expresident al Congrés denota "una profunda incompetència"
Carles Campuzano
Carles Campuzano

Apartat de les llistes electorals postcovergents pel puigdemontisme, l'encara diputat del PDECat al Congrés Carles Campuzano ha carregat contra l'estratègia impulsada per l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Madrid durant una entrevista concedida aquest dilluns a Catalunya Ràdio.

Campuzano s'ha mostrat "convençut" que "no es pot anar a bloquejar la política espanyola quan existeix la possibilitat de conformar una majoria que aturi les dretes" i ha indicat que el bloqueig i el "no a tot" li semblen "expressions d'una profunda incompetència".

Així mateix, ha reivindicat el valor del PDECat com a partit en expressar que "és necessari" i que a Catalunya caldrà "un sobiranisme útil, tranquil i eficaç”. Pel que fa al procés d'elecció de candidats d'aquest cap de setmana, ha manifestat que li hagués agradat que "hagués estat més democràtic del que ha estat". No es veu, d'altra banda, al govern de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides