La CUP no es presentarà a les eleccions generals del 28 d’abril

Els anticapitalistes centraran tota la seva atenció en els comicis municipals
La CUP diu no a les generals

El consell polític de la CUP ha decidit aquest diumenge que no es presentarà a les eleccions generals espanyoles del 28 d'abril. En una reunió aquest diumenge a la seu del partit a Barcelona, han rebutjat formar una candidatura després de debatre les opcions possibles.

Els anticapitalistes han decidit que centraran tota la seva acció política en els comicis municipals del 26 de maig.

La formació està dividida. Les organitzacions que integren la CUP, entre elles Endavant-OSAN i Poble Lliure, divergien en l'opció de conformar una llista pel Congrés dels Diputats. Poble Lliure, a través d'un comunicat, va instar al partit a assumir el repte però Endavant rebutjava la proposta, considerant que no s'ha de concórrer en aquests comicis.

La CUP no s'ha presentat mai a unes eleccions generals espanyoles, demanant en anteriors processos electorals que els seus votants s'abstinguessin en anar a votar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides