Carles Puigdemont serà el candidat a les eleccions europees

L'expresident ha dit que "és el moment de fer un pas més per internacionalitzar el dret a l'autodeterminació"
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

El consell nacional del PDECat ha anunciat que Carles Puigdemont encapçalarà la llista de Junts per Catalunya a les eleccions europees del pròxim 26 de maig com una "veu lliure" per "internacionalitzar" el conflicte polític a Catalunya, segons ha anunciat aquest diumenge la consellera de Presidència, Elsa Artadi.

Després d'una reunió urgent del grup parlamentari de JuntsxCat, Artadi ha revelat que Puigdemont, actualment a Bèlgica, encapçalarà la llista. "La millor manera de seguir internacionalitzant el conflicte i que se'ns escolti a Europa, que es vegi la repressió, és que hi hagi una veu lliure de JxCat a Europa, i aquesta veu no pot ser altra que la de Puigdemont", ha ressaltat Artadi .

Després de l'anunci, l'expresident català ha tuitejat que "és el moment de fer un pas més per internacionalitzar el dret a l'autodeterminació de Catalunya des del cor d'Europa per a tothom".

El PDECat ha aprovat també la designació dels primers membres de la llista de la formació de cara a les eleccions generals del 28-A de manera que al cap de cartell, Jordi Sànchez, l'acompanyarà com a número dos l'actual consellera de Cultura, Laura Borràs, com a número tres l'actual vicepresidenta del partit Míriam Nogueras, i com a número quatre, l'eurodiputat Ramon Tremosa.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides