Es confirma Elsa Artadi com a número dos de Forn per Barcelona

Neus Munté anirà tercera a la llista que encapçala l'exconseller d'Interior, en presó provisional
Elsa Artadi
Elsa Artadi

La portaveu del Govern i consellera de Presidència, Elsa Artadi, serà la número dos de la candidatura del PDECat a Barcelona a les eleccions municipals del 26 de maig. El tercer lloc de la llista serà per a l'exconsellera de la Presidència, Neus Munté, tal com ha avançat el diari Ara.

Artadi ja va admetre al gener que meditava ser la número dos de Joaquim Forn, l'alcaldable de l'espai postconvergent a la capital catalana, actualment en presó preventiva pel referèndum de l'1 d'octubre.

Aquest diumenge, el president del PDECat David Bonvehí ha comunicat al consell nacional del partit la configuració dels primers llocs de la candidatura. La reunió encara continua i es preveu tensa a causa de les discrepàncies entre Carles Puigdemont i la direcció del partit.

Això situa l'actual delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell, com a número quatre de la candidatura, si és que finalment acaba arribant a un pacte amb l'exconseller d'Interior, Joaquim Forn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides