Tensió en el PDECat pels números dos de les llistes del 28-A

El sector moderat vol ocupar l'espai darrere de Sànchez, Rull, Turull o Puig, cridats a encapçalar les llistes
Carles Campuzano

El PDeCAT manté un debat obert sobre qui han de ser els números dos a les llistes de cara a les eleccions espanyoles.

En una reunió feta ahir, l'executiva del partit va decidir que en el Consell Nacional extraordinari programat per avui diumenge, s'escullin les persones que formaran la candidatura al Congrés.

Presos com Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull i exiliats com Lluís Puig ocuparan les primeres posicions, però la discussió ha arribat per qui ha d'ocupar la resta de llocs per darrere dels caps de llista.

El sector conservador del PDeCAT denuncia el veto existent a veus com les de Carles Campuzano o Marta Pascal, silenciades pel sector afí a Carles Puigdemont.

Els moderats adverteixen que podrien bloquejar la proposta de Junts per Catalunya davant la manca de lideratge del partit a les eleccions generals i a Barcelona.

Pel que fa a la banda que dóna suport a l'expresident de la Generalitat, aquesta aposta per noms com ara Laura Borràs, actual consellera de Cultura, que no agrada a la branca conservadora.

La Crida ha avalat el nom de Jordi Sànchez després de votar-lo per encapçalar la llista de Junts per Catalunya a les eleccions generals.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari