Amb qui confon Valls a Celestino Corbacho?

José Corbacho

Amb l'actor català José Corbacho. El candidat a l'alcaldia de Barcelona per Ciutadans ha compartit una imatge a Instagram on, fruit d'un lapsus, ha confós el número 3 de la seva llista amb el popular actor català: Manuel Valls ha escrit José Corbacho en comptes de Celestino Corbacho.

A la popular plataforma de fotografia hi apareixen Manuel Valls, Mariluz Guilarte, Eva Parera, Noemí Martín i, evidentment, Celestino Corbacho, no José Corbacho.

En defensa de Valls, no és la primera vegada que es produeix aquesta confusió. Tant el polifacètic actor –també director de cinema i humorista-, com el qui va ser alcalde de l'Hospitalet de Llobretat i ministre, han confessat en més d'una ocasió que els han confós. Sigui com vulgui, a més d'estudiar-se Barcelona, Valls haurà de practicar més amb els noms dels membres de la seva llista. 
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides