Les dones prenen els carrers contra el masclisme en un 8-M massiu

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha xifrat en 200.000 persones la convocatòria de la protesta
Manifestació 8 M a Barcelona

Les dones es planten i es fan sentir als carrers en un nou 8 de març d'esperit reivindicatiu. Manifestacions arreu del país i del món culminen una jornada que l'any passat va marcar una fita històrica i que aquest 2019 ha tornat a ser multitudinària.

A Barcelona, la capçalera de la manifestació ha sortit de Gran Via amb Rocafort, seguint per la confluència de Gran Via amb passeig de Gràcia per acabar a la plaça Catalunya, amb la lectura de parlaments i actuacions a l'escenari.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha xifrat en 200.000 persones la convocatòria de la protesta.

La marxa ha aplegat milers de dones amb el lema "ens aturem per canviar-ho tot" i l'objectiu és fer visible la potència de la meitat de la població que encara avui, al segle XXI, ha de reclamar que no s'ataquin els seus drets i que no es menystinguin les seves aportacions a la societat.

A la marxa s'han sentit càntics com "sense la dona no hi ha revolució", "els carrers seran feministes" o "amb roba o sense roba el meu cos no es toca".

A Girona, Lleida i Tarragona també hi ha manifestacions, així com en moltes viles i ciutats del país.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides