El Dia Internacional de la Dona està marcat per les mobilitzacions al carrer

Reprodueix vídeo

Dins de les accions emmarcades en la jornada de vaga reivindicativa del Dia Internacional de la Dona, a primera hora d'aquest matí s'han produït talls a les principals vies de comunicació de Catalunya així com a diferents vies de les principals ciutats.

Amb motiu de la vaga general d'avui, considerada la segona feminista de la història, també s'han fet accions per aturar diferents mitjans del transport públic, com és el cas d'estudiants de Lleida que han tallat l'encreuament de l'estació d'autobusos. I a Barcelona un grup de persones han ocupat durant una estona la via dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sant Cugat.

En aquest context, els responsables del transport públic a Barcelona han informat que a la capital catalana, el Metro, el tramvia i la resta de transports públics avui operaran al 50% en hores puntes i al 25% la resta d'hores.

Els serveis mínims de Renfe seran del 33% durant tot el dia. Per part seva, FGC funcionaran al 50% en hores puntes, entre 6.30 hores – 9.30 hores i de 17.00 hores a 20.00 hores, i al 25% la resta d'hores. Renfe també ha informat que els serveis mínims són del 72% als trens de llarga distància.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recorda la convocatòria d'una manifestació a les 18.30 hores en la Gran Via de les Corts Catalanes de la capital catalana que ocasionarà el desviament de les línies que transcorren a aquesta hora pel sector central de la ciutat.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Feu un comentari