La Guàrdia Civil cerca al Parlament dades de la presumpta malversació de l’1-O

En el punt de mira del jutjat 13 de Barcelona, les despeses d'un acte al TNC
Turull, al TNC
Turull, al TNC

Agents de la Guàrdia Civil s'han presentat aquest dimecres al Parlament de Catalunya per lliurar un requeriment d'informació sobre la presumpta comissió d'un delicte de malversació de fons públics relacionat amb el finançament de l'1-O.

L'ordre procedeix del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona i té com a objectiu poder analitzar si el grup parlamentari de Junts per Catalunya, que van integrar ERC i el PDECat, va destinar subvencions per organitzar i promocionar l'1-O, malgrat que la consulta va ser declarada il·legal pel Tribunal Constitucional.

En particular s'investiga el contracte de lloguer del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), pel qual JxSí va assegurar que va pagar 17.609 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides