El president de Vox a Lleida detingut per presumptes abusos sexuals a discapacitats

Ortiz Cambray havia presentat una denúncia dilluns passat per un suposat delicte d'odi
José Antonio Ortiz Cambray
José Antonio Ortiz Cambray

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts al líder de Vox a Lleida, José Antonio Ortiz Cambray, per una denúncia per presumptes delictes sexuals que en un principi s'apuntava contra menors d'edat, segons havia avançat el Segre. Les primeres informacions han estat confuses, ja que per la seva banda, el diari La Mañana assegurava que la detenció d'Ortiz Cambray responia a un presumpte delicte de violència de gènere.

Al llarg d'aquest dimecres ha transcendit que ara la investigació estaria enfocada en el centre de discapacitat Aspros de Lleida, on s'haurien detectat missatges entre alguns dels interns, entre els que no hi hauria menors d'edat, i Ortiz Cambray que podien tenir a veure amb relacions sexuals.

Un dels joves tutelats d'Aspros va denunciar aquest dimarts haver estat víctima d'agressions sexuals per part del líder de Vox a Lleida. A partir d'aquesta denúncia Ortiz Cambray va ser detingut pels Mossos la tarda d'ahir dimarts en un concessionari de cotxes de l'avinguda de Les Garrigues al barri de Cappont de Lleida, en el lloc de treball d'Ortiz Cambray.

Des de Vox s'insisteix que Ortiz Cambray no té cap responsabilitat orgànica en el partit i que només és un militant de base. Però fins fa poques hores les xarxes socials de Vox afirmaven que l'ara detingut era el president del partit a Lleida. Unes informacions que ja no es poden veure a aquestes mateixes xarxes socials.

Es dona la circumstància que dilluns passat, Ortiz Cambray va presentar una denúncia davant la Fiscalia de Lleida per un presumpte delicte d'odi per l'aparició el passat 27 de febrer d'uns ninos penjats pel coll que portaven les sigles de Cs, el PP, el PSC, Unidos Podemos i Vox. En el mateix lloc van aparèixer fotografies dels líders d'aquestes formacions i unes pancartes on es podia llegir: "Tots els partits del règim seran culpables de l'empresonament" i "Absolució Pablo Hásel".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides