La CUP, partida de nou en dos

La CUP es torna a partir. El debat intern torna a fracturar la formació anticapitalista. Un sector ha obert el procés per decidir si, com sempre han fet, no es presenten a les eleccions al Congrés i al Senat, o si aquest cop s’hi engresquen i conformen una candidatura per poder concórrer als comicis del 28-A. Què ha de fer la CUP a l’epicentre de l’Estat que els oprimeix, segons el seu mantra? Doncs alguns asseguren que anar a boicotejar i bloquejar iniciatives contra els independentistes o altres promogudes per Vox i les dretes. El debat ha irromput amb tanta força que algunes de les reunions territorials que s’han estat celebrant han acabat amb militància amenaçant de marxar. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides