El Reus va pagar a una empresa de Laporta i Oliver abans que a jugadors

El club va transferir 300.000 euros hores després de rebre'ls de La Lliga
Joan Oliver

Mentre dotzenes de proveïdors esperaven a cobrar, i poc abans de deixar de pagar les nòmines a jugadors i empleats, el CF Reus va fer servir els darrers ingressos provinents de La Lliga per liquidar deutes amb l'empresa Core Store Societat Limitada, administrada per Joan Oliver i Joan Laporta, i amb la mateixa seu social que diverses firmes de l'expresident del Barça.

El juliol passat, el club va transferir-li 300.000 euros, hores després de rebre'ls de La Lliga, segons informa la SER a Catalunya.

Tot i que Oliver no ha volgut fer declaracions en públic sobre aquest cas, sí que ha admès en privat que la seva intenció era tornar els diners prestats a Core Store SL, segons indica la SER.

En aquesta mateixa línia, Oliver, Laporta, Xavier Sala i Martín i Rafael Yuste serien ara els principals creditors del Reus, que està en liquidació, sense poder disputar cap partit a Segona, classificat en últim lloc amb zero punts i donant-li a tots els seus rivals la victòria sense jugar.

El club li deu a l'empresa de manteniment de la gespa prop de 400.000 euros, i ha acumulat 300.000 euros més de deute en viatges, amb la firma Nautalia. Kelme, la subministradora de roba esportiva, suma 250.000 euros en factures impagades. El club reusenc va entrar ahir en concurs de creditors.

D'altra banda, la nova propietat del club se centra ara a reestructurar-lo. De moment, ha pagat una nòmina als jugadors del filial. És el primer senyal del nou president, Cliffton Onolfo, de voler salvar el club, ni que sigui condemnat tres anys a la Segona Divisió B.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides