De qui és la pancarta que ha penjat l’Ajuntament d’El Pla del Penedès a la façana?

L'Ajuntament d'El Pla del Penedès torna a posar una pancarta a la fa
L'Ajuntament d'El Pla del Penedès torna a posar una pancarta a la façana

De l’Assemblea Nacional Catalana. L’ajuntament d’El Pla del Penedès, com va informar El Triangle, el passat 18 de febrer, va estar un parell de mesos sense pancartes penjades de la façana del consistori. L’alcalde, Santi Soler (PDECat) va retirar les dues que hi havia abans de les festes de Na,dal adduint que volia despolitizar-les. Feia mesos que n’hi havia dues penjades. En una s’hi llegia “Llibertat presos polítics” i anava acompanyada d’un gran llaç groc dibuixat. En l’altra hi posava "Republiquem" i estava firmada per l’Associació de Municipis per la Independència.

Les pancartes no han tornat a la façana municipal fins pocs dies després que El Triangle es referís a la seva desaparició. La que hi ha ara, però, no és cap de les dues que hi havia hagut fins el desembre de l’any passat. Pertany a la campanya "Make a move", de l’Assemblea Nacional Catalana i s’hi llegeix "Self-determination is a right, not a crime".

On han anat a parar les dues anteriors pancartes, que tenien un to més oficial? L’alcalde ho haurà d’explicar en el proper Ple municipal, així com perquè ha cedit els balcons de l’Ajuntament a una entitat privada com l’ANC. El Pla del Penedès el governen quatre regidors de CiU i a l’oposició n’hi ha tres de la CUP i dos d’Independents ple Pla-CP.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides