Piqué torna a defensar els presos independentistes al Bernabéu

El defensa blaugrana assegura: "No són culpables, no han fet res per passar-se 20 anys a la presó"
Gerard Piqué

Gerard Piqué va tornar a reivindicar els presos polítics després d'una nova victòria del Barça al Bernabéu. Si dimecres passat va reclamar a la premsa espanyola que estigués més pendent del judici que del VAR, aquest dissabte ha insistit en la innocència dels líders independentistes empresonats davant dels periodistes que insistien en la seva culpabilitat.

El defensa blaugrana, després de fer un gran partit, va assegurar que els presos polítics "no són culpables" i que "no han fet res per passar-se 20 anys a la presó".

A més, va defensar directament els Jordis després que un periodista afirmés que havien comès delictes en pujar als cotxes de la Guàrdia Civil. "Van pujar-hi per demanar que la gent marxés", va replicar Piqué.

El central català també va tenir paraules pel periodista Carlos Herrera que l'havia rebatejat com a "Gerardo" i l'havia insultat dient-li "cretí". "Els meus pares em van ensenyar que el respecte és una altra cosa", va assenyalar a la zona mixta de l'estadi madridista.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides