A qui linxa les xarxes per anar de groc?

Cristina Pedroche

La comunicadora madrilenya Cristina Pedroche ha 'desafiat' l'espanyolada en ple judici contra els líders independentistes amb un vestit completament groc. A través del seu perfil a Instagram ha mostrat el seu nou vestit d'estiu amb el comentari "De amarillo te pillo", fet que ha revolucionat les xarxes.

Poques hores després de la publicació la foto ja corria a Twitter, on li han plogut els insults de "golpista o feminazi", entre d'altres.

No és la primera vegada que l'espanyolisme carrega contra Pedroche, fa unes setmanes li deien de tot per aixecar una cella a l'estil Zapatero o el masclisme l'atacava per ensenyar-ho tot en una foto molt sensual.

Pedroche no ha estat la primera ni res fa pensar que sigui l'última famosa que és linxada a les xarxes per anar de groc. Poc pensava la comunicadora que una tria de color en un vestit pogués generar tanta controvèrsia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides