Norwegian connectarà directament Barcelona amb Xicago

Norwegian
Norwegian

L'aerolínia de baix cost Norwegian sumarà al juny una nova ruta a Barcelona, que connectarà amb Chicago, i augmentarà els vols a Nova York i Los Angeles, per la qual cosa sumarà un nou avió a la seva base a la capital catalana.

Així, Norwegian operarà cinc rutes entre Barcelona i els Estats Units: la que s'anuncia a Chicago, més les quatre ja existents a Nova York/Newark, Los Angeles, San Francisco/Oakland i Miami/Fort Lauderdale.

La nova ruta començarà el divendres 7 de juny i operarà quatre dies per setmana, tots els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, fins al 26 d'octubre. Els vols surten amb tarifes a partir de 169,9 euros per trajecte, taxes incloses.

Per altra banda, el vol a Nova York passarà d'operar amb sis freqüències setmanals a fer-ho amb vol diari, i la ruta Barcelona–Los Angeles passarà de cinc a sis freqüències setmanals. Després de la retirada de Level, Norwegian és l'única aerolínia que uneix Barcelona i Los Angeles.

Sumant les seves dues bases operatives al Prat (de curt i llarg radi), els seus propis serveis d'Assistència en Terra i de Manteniment, i la seva seu corporativa a Mas Blau, Norwegian dóna avui ocupació a 875 persones a Barcelona, de les gairebé 2.400 que té a tota Espanya.

Des de l'inici dels seus vols de llarg radi a Barcelona, el juny del 2017, Norwegian ha transportat més de 590.000 passatgers entre la Ciutat Comtal i els Estats Units; d'aquests, 407.000 van ser transportats en 2018, un 173% més que l'any precedent.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.