Norwegian connectarà directament Barcelona amb Xicago

Norwegian
Norwegian

L'aerolínia de baix cost Norwegian sumarà al juny una nova ruta a Barcelona, que connectarà amb Chicago, i augmentarà els vols a Nova York i Los Angeles, per la qual cosa sumarà un nou avió a la seva base a la capital catalana.

Així, Norwegian operarà cinc rutes entre Barcelona i els Estats Units: la que s'anuncia a Chicago, més les quatre ja existents a Nova York/Newark, Los Angeles, San Francisco/Oakland i Miami/Fort Lauderdale.

La nova ruta començarà el divendres 7 de juny i operarà quatre dies per setmana, tots els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, fins al 26 d'octubre. Els vols surten amb tarifes a partir de 169,9 euros per trajecte, taxes incloses.

Per altra banda, el vol a Nova York passarà d'operar amb sis freqüències setmanals a fer-ho amb vol diari, i la ruta Barcelona–Los Angeles passarà de cinc a sis freqüències setmanals. Després de la retirada de Level, Norwegian és l'única aerolínia que uneix Barcelona i Los Angeles.

Sumant les seves dues bases operatives al Prat (de curt i llarg radi), els seus propis serveis d'Assistència en Terra i de Manteniment, i la seva seu corporativa a Mas Blau, Norwegian dóna avui ocupació a 875 persones a Barcelona, de les gairebé 2.400 que té a tota Espanya.

Des de l'inici dels seus vols de llarg radi a Barcelona, el juny del 2017, Norwegian ha transportat més de 590.000 passatgers entre la Ciutat Comtal i els Estats Units; d'aquests, 407.000 van ser transportats en 2018, un 173% més que l'any precedent.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides