La Guàrdia Civil xifra en 17 ME la despesa de la Generalitat en l’Agència Tributària catalana

Preveia dedicar-hi 500 milions més al desplegament, segon el mateix informe remès al Jutjat 13 de Barcelona
Lluís Salvadó
Lluís Salvadó

La Guàrdia Civil xifra en 17 milions d'euros els diners gastats per la Generalitat de Catalunya durant la presidència de Carles Puigdemont per desplegar l'Administració Tributària d'una República catalana independent, segons un informe revelat per mitjans com Europa Press i El Mundo que ha estat remès al Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona.

A més, segons la mateixa informació, la documentació obtinguda d'un pendrive de qui va ser secretari d'Hisenda Lluís Salvadó, actualment diputat d'ERC al Parlament, inclou un càlcul de 500 milions més per al desplegament complet i la implementació d'una estratègia per a la gestió de les pensions i prestacions, que actualment és responsabilitat de la Tresoreria General de la Seguretat Social.

Segons la Guàrdia Civil, el govern de Puigdemont va desviar fons per desenvolupar el Codi Tributari, la Junta de Tributs, el Consell Fiscal, i una Hisenda amb 7.000 funcionaris.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari