Cellnex amplia capital amb 1.198,4 milions per finançar la seva expansió

Cellnex Telecom
Cellnex Telecom

Cellnex, empresa operadora de telecomunicacions sense fils, ha anunciat una ampliació de capital per valor de 1.198,4 milions d'euros per a reforçar els seus recursos propis amb la finalitat de finançar la seva expansió.

L'empresa ha donat a conèixer en una comunicació a la CNMV que emetrà 66,9 milions de noves accions, representatives d'un 28,91% total del seu capital social abans de l'augment de capital i d'un 22,43% amb posterioritat a aquesta operació.

Es contempla un augment de capital a través d'aportacions dineràries i amb reconeixement del dret de subscripció preferent dels accionistes de la societat. De moment ja s'han compromès a subscriure-la tant ConnectT, primer accionista de Cellnex amb un 29,9% del capital social, com CriteriaCaixa, amb un 6%.

El conseller delegat de la companyia, Tobías Martínez, no va tancar la porta a una ampliació del capital, si bé va afegir que demanar-li diners a l'accionista era l'"últim recurs".

Cellnex és el principal operador europeu d'infraestructures de telecomunicacions sense fils, amb una cartera de 29.000 emplaçaments incloent les previsions de desplegament fins a 2027, amb presència a Espanya, Itàlia, Països Baixos, França, Suïssa i Regne Unit.

La companyia va tancar el 2018 amb unes pèrdues de 15 milions d'euros, enfront dels 26 milions que va guanyar en 2017, a causa de l'impacte econòmic de l'ERO en les seves filials Tradia i Retevisión, que el va obligar a aprovisionar 55 milions en el primer trimestre de l'any.

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari