‘Indepes’ fan boicot al ‘Polònia’ per Albà

Carreguen a les xarxes contra el programa perquè ha apartat el còmic que ha tractat Arrimadas de puta
El 'Polònia' celebra el seu 'share'
El 'Polònia' celebra el seu 'share'

El programa de sàtira política de TV3 Polònia ha indignat molts independentistes perquè ha apartat un dels seus còmics, Toni Albà, després que aquest publiqués un tuit on, novament, tractava de puta la líder de l'oposició, Inés Arrimadas.

Com és habitual després de cada emissió del Polònia, el seu compte de Twitter oficial ha preguntat: "Catalans, catalanes, què us ha semblat el programa d'avui?". Aquest cop les respostes dels seguidors han estat obertament hostils.

La majoria dels comentaris han expressat que han deixat de veure el programa i han acusat de censura els responsables de la decisió. De fet, acompanyen molts comentaris no només d'etiquetes de suport a Albà, sinó també d'altres com #stopcensura i #BoicotPoloniaTV3, i llancen retrets contra Toni Soler, el pal de paller del programa.

Per la seva part, Toni Albà ha demanat que no es faci boicot al programa argumentant que fer-ho "dóna ales als que volen tancar TV3". També ha explicat a El Nacional que els responsables de la productora Minoria Absoluta li van comunicar per Whatsapp que havien decidit amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que es "congelarien" les seves intervencions al Polònia fins a nou avís adduint que no era el primer cop que protagonitzava un fet d'aquestes característiques.

Albà ha expressat incredulitat i pena, segons el mateix mitjà, per un tuit on reitera que "no dic noms ni el que tothom ha interpretat", entre els quals la mateixa Arrimadas, de qui diu que es fa "la víctima".

També ha repiulat un comentari de l'economista independentista Xavier Sala-i-Martin, presentador de l'Economia en colors de TV3, el qual expressa, dirigint-se a Toni Soler, que la productora Minoria Absoluta i TV3 "han creuat una línia perillosa per la llibertat d'expressió: si congelen qui diu «puta», també haurien de congelar qui diu «supremacista» o «lazi» (insults més greus). Espero amb atenció a veure com apliquen la mateixa norma a tothom".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides