Valls fitxa Corbacho de número 3 per la seva llista per Barcelona

L'exmandatari francès ha intentat fitxar militants socialistes per a la seva candidatura
Corbacho i Valls

El qui ho va ser tot dins les files del PSC, (alcalde de L'Hospitalet, president de la Diputació de Barcelona i ministre d'Espanya) Celestino Corbacho, anirà de número 3 a la llista de Manuel Valls per Barcelona en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

D'aquesta manera, Celestino Corbcho entra a la plataforma amb la qual Valls, amb l'aliança de Ciutadans, vol competir per la vara d'alcalde de la capital catalana.

Quan el gener del 2018 Celestino Corbacho va estripar el carnet del PSC després de considerar que el partit l'havia arraconat, va mostrar-se pròxim a Ciutadans quan va donar suport a la plataforma Espanya Ciudadana, pertanyent a Cs.

En aquell moment, però, Corbacho va insistir que no pensava ser el pròxim candidat de Cs a l'alcaldia de L'Hospitalet de Llobregat ni pensava tan sols passar a militar a la formació que presideix Albert Rivera.

Es dona la circumstància que Manual Valls ha intentat desesperadament, sense massa èxit, fitxar militants socialistes de renom per a la seva candidatura, amb la voluntat que aquesta aglutini el nombre més gran de tendències polítiques possibles.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari