Quina bola sobre el judici de l’1-O rep l’aplaudiment de Torra?

Torra, al Parlament
Torra, al Parlament

La que ha fet rodar l'exdiputat de la CUP Antonio Baños sobre la cobertura informativa que es fa a Espanya sobre el judici als dirigents del procés. El president Quim Torra ha fet un m'agrada al tuit amb què Baños comentava: "¿Se entiende por qué ninguna cadena española da en directo el juicio para las Españas, no?".

Aquest tuit té com a rerefons una interpretació generalitzada entre els processistes sobre les vistes del judici, segons la qual els acusats estan triomfant sobre les acusacions. Però principalment conté una afirmació tan òbviament falsa que, de seguida, el periodista Antonio Maestre l'ha desbaratat enviant a Baños per Twitter imatges de la cobertura informativa realitzada per TVE.

RTVE ofereix el judici al seu web, com fa la CCMA. El mateix que fan molts diaris  espanyols als seus canals de YouTubeLa narració escrita que ofereix el web de RTVE, per postres, no només fa un seguiment informatiu constant del judici com qualsevol mitjà català, sinó que recull tuits favorables, per exemple, a Jordi Cuixart, com el que ha piulat aquest dimarts… el mateix Quim Torra!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides