Quins efectes secundaris provoca el polèmic tuit d’Albà contra Arrimadas?

Pilar Rahola
Pilar Rahola

Un replegament reflex que es posa de manifest en les reaccions generalitzades de rebuig d'alguns influencers de l'independentisme contra el tuit amb què el còmic Toni Albà ha tractat de puta la líder de l'oposició, Inés Arrimadas.

Per exemple, un periodista de la Directa ha piulat: "Fixeu-vos com ha respost gran part de l'independentisme amb afirmacions masclistes de Toni Albà i com van respondre Inés Arrimadas o Carlos Carrizosa davant les barbaritats dites per Arcadi Espada (ni piu, tancant files)".

Aquest tuit ha agradat a l'exdiputat de la CUP David Fernàndez i a l'estrella de TV3 Toni Soler, el qual ha repiulat la citada comparativa entre reaccions. De manera semblant al que critica, ubica els indepes en una complaent posició de superioritat moral i, així, els ofereix consol després que un dels seus coreligionaris quedés retratat.

D'altra banda, a RAC1, Pilar Rahola ha començat criticant Albà però ha acabat defensant-lo com un actor amb una llarga trajectòria. I ha aprofitat l'avinentesa per carregar contra els que critiquen les retribucions dels col·laboradors dels mitjans públics. A més de defensar-se a ella mateixa, adduint que s'ho val perquè és una persona influent, també ha defensat Xavier Sala-i-Martin i Empar Moliner.

De manera semblant, una de les principals estrelles tuitares del procés, @Gallifantes, ha acabat defensant Albà d'allò que considera "un linxament": "Al final me he de ver defendiendo un tuit que me dió repelús. Vaya tela". La tuitstar ha criticat Soler per haver retret públicament el tuit al seu col·laborador del Polònia: "No le bastaba a Toni soler hacerle la recriminación desde su cuenta personal. No. Había que hacerla desde el Polònia. Y meter a la Corpo. Ya puestos, escaladlo al Parlament".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.