Rosell qüestiona la competència de l’Audiència Nacional per jutjar-lo

L'advocat de l'expresident del Barça també reclama la llibertat provisional del seu client
Sandro Rosell

Aquest dilluns ha començat a l'Audiència Nacional el judici contra l'expresident del Barça Sandro Rosell. Els advocats de la defensa qüestionen que aquest tribunal sigui competent per jutjar l'expresident blaugrana.

L'advocat de Rosell, Pau Molins, assegura que no té ni cap ni peus que el jutgi l'Audiència Nacional perquè dels tres delictes que l'acusen, dos haurien passat fora d'Espanya i el tercer a la circumscripció de Barcelona. En aquest cas l'haurien de jutjar l'Audiència de Barcelona.

A banda de Rosell, també està acusat el seu soci i quatre persones més. La Fiscalia els acusa de blanquejar capitals a través d'un entramat d'empreses organitzat, i els demana més de 10 anys de presó. Al centre de les operacions de Rosell, hi ha els seus negocis amb la Confederació Brasilera de Futbol.

L'expresident del Barça està empresonat des del maig del 2017. Compleix la presó preventiva més llarga d'Espanya per un delicte econòmic privat.

Molins, que reclama la llibertat provisional del seu client, com a mínim quan acabi el judici, afirma que volen jutjar l'ex màxim responsable del Futbol Club Barcelona per unes qüestions que fa 12 anys no eren delicte.

L'advocat ha etzibat a la sala que hi ha un risc alt que no siguin prou imparcials per considerar que poden haver estat contaminats per la fiscalia. Molins també ha dit que hi ha el perill de condemnar Rosell tot i sospitar que no és culpable, ja que ha afegit que seria molt difícil de digerir que l'hagin tingut dos anys a la presó per acabar deixant-lo anar sense càrrecs.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides