Dos comandaments policials neguen coaccions a la CUP

Declaren als jutjats els policies investigats per l'operatiu a la seu cupaire del setembre del 2017
Diputats de la CUP, entre els concentrats, el 20 de setembre del 2017
Diputats de la CUP, entre els concentrats, el 20 de setembre del 2017

Dos comissaris de la Policia Nacional han declarat aquest dilluns sobre un dels casos eclipsats per la causa judicial principal del procés, el de les presumptes coaccions comeses per un operatiu policial davant la seu de la CUP el 20 de setembre del 2017, el mateix dia de la concentració independentista a les portes de la Vicepresidència d'Economia.

Els comandaments policials han negat les coaccions i, en canvi, han assenyalat que en tot cas van ser els agents policials els qui en van patir. En representació de la CUP, l'advocat i exdiputat de la formació Benet Salellas ha dit que els comandaments no han sabut explicar com "van preferir sacrificar sis hores de llibertat de moviments en la seu de la CUP, de militants, simpatitzants i ciutadans", en espera d'una ordre judicial.

Segons ha dit Salellas, els policies han explicat que esperaven rebre una ordre que no va arribar perquè el jutjat de guàrdia tenia un gran volum de feina. Aquell mateix dia van tenir lloc els escorcolls de diverses dependències de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides