El Metro s’atura durant el Mobile World Congress

Reprodueix vídeo

Malgrat les negociacions in extremis entre Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i el comitè de vaga dels treballadors, el Metro de Barcelona està de vaga coincidint amb el primer dia del Mobile World Congress (MWC). De les 7 a les 9 d'aquest matí s'han complert els serveis mínims que han obligat a regular l'accés d'usuaris en dues estacions de la Línia 5, com a incidències més destacades.

Un responsable de TMB ha dit a l'agència EFE, que el fet que durant els serveis mínims funcionin la meitat dels trens ha provocat que els combois no poguessin absorbir els passatgers que anaven al certamen de telefonia mòbil, per la qual cosa ha calgut regular-ne l'accés.

Les principals incidències s'han produït en les estacions de Sagrera i Diagonal, cosa que també ha afectat les estacions d'enllaç en Sagrera i Sagrada Família.

Els treballadors del Metro tenen previst fer aturades des del 25 al 28 de febrer, entre les 7h i les 9h del matí, entre les 16h i les 18h, i entre les 22.30h i les 24.30h en protesta per la gestió de la direcció de TMB en el cas de l'amiant.

En aquest context, el comitè de vaga insisteix en el fet que l'empresa no compleix el programa integral de vigilància de salut dels empleats.

Per intentar minimitzar els efectes d'aquesta vaga, Ferrocarrils de la Generalitat incrementarà la capacitat i la freqüència dels trens que connecten la plaça Espanya amb el recinte firal on se celebra el MWC.

Es dona la circumstància que en la present edició del MWC Barcelona tampoc disposa del servei de vehicles de lloguer amb conductor (VTC) després que les empreses Uber i Cabify decidissin deixar de prestar servei a la capital catalana per l'acord al qual van arribar la Generalitat i el sector del taxi per la darrera vaga dels taxistes contra els VTC.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides