Quines condicions han de complir les hostesses del Congrés Mundial del Mòbil?

Accés principal al MWC Barcelona 2019
Accés principal al MWC Barcelona 2019

El sindicat UGT ha buscat les ofertes d’hostesses pel MWC i ha trobat que les noies encarregades d’atendre les zones VIP han de tenir una talla entre 36 i 38, portar faldilla curta, mitges primes i sabates de taló de 5 centímetres. A més, és obligatori que es maquillin. En algunes de les ofertes aparegudes en les agències de contractació de personal per al MWC s’arriba a demanar que siguin "llestes".

L’alçada de les noies és important, ja que les que superen els 1,75 metres poden tenir un sou de 7,2 euros bruts per hora mentre que les que no hi arriben cobren un euro menys per hora, segons l’informe Precarious World Congress elaborat per UGT. La jornada laboral durant els dies del Congrés és de 12 hores consecutives, amb una pausa per dinar de 20 minuts.

Surt més a compte treballar de cambrera, ja que les que ho facin en els restaurants de la Fira els dies del Congrés cobraran 9,77 euros l’hora.

La diputada del PSC, Beatriz Silva, ha anunciat que presentarà tres preguntes al Parlament per esbrinar si el govern de la Generalitat té constància d’aquestes normes, si es proposa fer alguna cosa per eradica-les i si es penalitzarà les empreses que han fet aquestes ofertes laborals.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides