A qui va mentir Arrimadas?

jordi evole
jordi evole

Al periodista Jordi Évole. Bé comença la nova candidata de Ciutadans per Barcelona per a les eleccions del 28-A, Inés Arrimadas, mentint. Ho va fer en una entrevista fa tres setmanes al programa Salvados de La Sexta. Arrimadas va explicar a Évole que la seva prioritat era Catalunya i convertir-se en presidenta de la Generalitat.

"No sabem quan, però encararem unes eleccions generals. Els principals partits tindran candidats a la presidència que seran homes. No estaria bé que ja hi hagués candidates? Us agradaria ser vosaltres?", va preguntar Évole a Arrimadas i Irene Montero. "A mi el que m'agradaria és ser presidenta de la Generalitat i que Albert Rivera ho fos d'Espanya. La veritat és que tinc tanta feina al davant a Catalunya que el meu objectiu polític a curt termini és ser presidenta de la Generalitat. No m'ho he plantejat", va respondre Arrimadas.

La fins ara cap de l'oposició ha confirmat el seu salt a Madrid. Arrimadas canviarà el Parlament de Catalunya pel Congrés dels Diputats i prendrà el relleu així a qui era el cap de llista de Ciutadans per Barcelona i portaveu al Congrés, Juan Carlos Girauta. Per aquest motiu, les xarxes no han trigat a recordar-li les declaracions que havia fet feia tan sols tres setmanes, i a criticar-la.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides