Inés Arrimadas serà la candidata de Ciutadans per Barcelona el 28-A

La líder de l'oposició catalana deixarà el Parlament, i Lorena Roldan es perfila com la seva substituta
Inés Arrimadas discurs investidura Quim Torra
Inés Arrimadas

Inés Arrimadas deixa el Parlament per fer el salt al Congrés. L'anunci l'ha fet aquest migdia en un acte a Madrid, acompanyada del líder de Ciutadans, Albert Rivera. Així, Rivera i Arrimadas faran tàndem de cara a les eleccions generals del 28 d'abril.

Els rumors es van disparar aquest divendres, quan el diputat que va encapçalar la llista per Barcelona en les anteriors eleccions, Juan Carlos Girauta, va anunciar que tenia intenció de presentar-se a les primàries per Toledo, on hi té una segona residència.

Aquesta decisió aplanava el camí a Arrimadas, que anirà de número u per Barcelona i de número dos de Rivera a les generals.

Segons publica aquest dissabte La Vanguardia, la idea va sorgir de Rivera a l'estiu, i la va comentar només amb José Manuel Villegas. Els fets es van precipitar per l'anunci d'eleccions, l'ascens de Vox i l'opció de quedar com a tercera força a les enquestes.

En aquests moments, la possibilitat que guanya més força és que la diputada Lorena Roldan la pugui rellevar com a cap de l'oposició.

S'estrenarà a Waterloo
La política estrenarà la seva condició de candidata per Barcelona de Ciutadans viatjant a Waterloo. Una delegació de Cs té previst celebrar demà un acte de protesta davant la Casa de la República, on s'allotja l'expresident Carles Puigdemont. Aquest s'ha mostrat obert a reunir-se amb Arrimadas, però ella declina l'oferiment.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides