Per què un amic de Puigdemont és la riota a Twitter?

El tuit d'Alay
El tuit d'Alay

Josep Lluís Alay, el cap de l'oficina (i amic) de l'expresident Carles Puigdemont, va publicar el passat 15 de febrer un tuit on mostrava la foto d'un militar espanyol a Barcelona que porta una arma de guerra, acompanyat d'aquest comentari en anglès: "Un carrer de Barcelona ahir, davant d'una escola: Catalunya sota l'ocupació colonial espanyola".

Fent servir aquestes mateixes paraules, alguns usuaris de Twitter han fet befa d'Alay acompanyant irònicament el seu comentari d'altres imatges, que mostren un acte indepe en un restaurant on està intervenint l'escriptor Jordi Cabré, un dels dinars de Puigdemont a Waterloo amb el seu advocat i els exconsellers Clara Ponsatí, Lluís Puig, Toni Comín i Meritxell Serret, la consellera Elsa Artadi amb el seu caríssim anorac Moncler a Nova York, la consellera Laura Borràs fent-se una foto al costat d'un BMW, Puigdemont posant amb Pilar Rahola, Joan Laporta i altres amics a Cadaqués, els jugadors del Barça Leo Messi i Gerard Piqué passejant amb els respectius fills…

No està gens clar que Alay hagi convençut ningú que Catalunya pateix una ocupació colonial, però si més no ha causat una onada de rialles. Un tuiter s'ha pres la molèstia de piular, també en anglès, que el soldat assenyalat per Alay només feia la seva rutina diària.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides