El govern suspèn la seva agenda pública de dijous per la vaga

Dóna suport a l'aturada convocada contra el judici per la Intersindical-CSC, tot i assegurar que no s'hi suma
Miquel Buch
Miquel Buch

El govern de la Generalitat de Catalunya s'ha adherit a la vaga convocada pel sindicat independentista Intersindical-CSC per protestar contra el judici contra els dirigents del procés, que té lloc des de la setmana passada al Tribunal Suprem.

Segons ha anunciat el conseller d'Interior, Miquel Buch, aquest dimarts, quan ha exercit excepcionalment de portaveu, l'executiu que presideix Quim Torra ha suspès tota la seva agenda pública d'aquest dijous. Elsa Artadi, la consellera i portaveu, es troba a Madrid seguint precisament el judici.

Buch, això sí, ha indicat que el govern català no se suma a la vaga, però que "respecta" el dret dels catalans a fer-la. En aquest cas, ha afegit, l'executiu és "més sensible" pel fet que se celebra per protestar contra el judici als líders independentistes encausats, per bé que formalment els organitzadors han adduït una motivació social.

Pel que fa als serveis mínims del transport d'aquest 21 de febrer, els trens de Rodalies i els regionals de Renfe funcionaran al 33%, mentre que Ferrocarrils de la Generalitat aturarà la seva activitat en un 50% en hora punta i un 25% fora d'aquestes franges.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides