Detenen l’exalcaldessa de Barberà per presumpta malversació i prevaricació

Els Mossos investiguen unes suposades subvencions irregulars a l'emissora de ràdio municipal
Ana del Frago

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut l'exalcaldessa de Barberà del Vallès, la socialista Ana del Frago, per un presumpte delicte de malversació i prevaricació. La investigació apunta al fet que l'exalcaldessa hauria adjudicat unes presumptes subvencions irregulars a l'entitat que gestiona l'emissora de ràdio municipal quan estava al capdavant de l'ajuntament.

Els Mossos, juntament amb Del Frago, haurien detingut a quatre persones més, entre les quals hi ha l'exregidor de Comunicació del municipi, Alfonso Ortega, un tècnic municipal de comunicació, la interventora municipal i un secretari de l'ajuntament.

La denuncia contra Ana del Frago, que és la candidata del PSC a les pròximes eleccions municipals, va sortir de Podem Barberà quan l'any passat van denunciar presumptes irregularitats comptables amb l'empresa que gestiona la ràdio del municipi.

Ana del Frago va ser l'alcaldessa de Barberà del Vallès pel PSC del 2006 al 2015 quan va ser substituïda per l'actual alcaldessa, Sílvia Fuster, que es va presentar amb la Plataforma Ciutadana per Barberà (PCPB).

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari