El rei i el Mobile, segona part

El Mobile World Congress (MWC) ja és aquí. És una de les fires que més beneficis deixa a Barcelona i a Catalunya. Però també és l’esdeveniment que més problemes col·laterals arrossega. Quan no és una vaga del metro, és una del bus; quan no és una protesta dels taxistes, és una manifestació dels nacionalistes.

Però un dels conflictes que més cua va portar és el que l’any passat van protagonitzar els independentistes, el govern i l’alcaldessa, Ada Colau, per la presència del rei d’Espanya. Aquest any, Felip VI vol tornar i el conflicte segueix obert. Al MWC ja tremolen pensant quines conseqüències pot tenir l’enemistat entre la Casa Reial i les institucions catalanes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides