El primer judici del ‘cas Torredembarra’, ajornat pel judici del procés

L'exalcalde convergent Daniel Masagué és un dels processats
Daniel Masagué
Daniel Masagué

El judici als dirigents del procés, que va començar al Tribunal Suprem la setmana passada, ha provocat l'ajornament el primer judici del cas Torredembarra, que havia de començar aquest dilluns, perquè era incompatible per a alguns dels advocats, com Xavier Melero i Judit Gené, que treballen en ambdues causes.

Es tracta del segon ajornament, ja que el judici sobre l'anomenada peça separada dels lloguers, s'havia previst inicialment per a l'octubre. Finalment, s'espera que les vistes comencin el 30 de setembre del 2019 i concloguin el 18 d'octubre.

En el primer judici del cas Torredembarra, que totalitza nou peces separades centrades en la presumpta corrupció en l'àmbit local, s'asseurà a la banqueta dels acusats l'exalcalde convergent Daniel Masagué, que s'enfronta a una possible condemna de quatre anys i mig de presó per un delicte continuat de malversació de fons públics i a nou anys d'inhabilitació.

També estan encausats regidors -entre els quals d'altres partits, com el PP i Unió- i tècnics. La Fiscalia els atribueix l'impuls de dos contractes de lloguer de dos locals municipals que considera "contraris a la llei" i causants d'una "pèrdua de diners per a l'Ajuntament".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides