Quin alcalde del PDeCat ha retirat les pancartes pro-presos de l’Ajuntament?

Ajuntament d'El Pla del Penedès, abans i després de treure les panca
Ajuntament d'El Pla del Penedès, abans i després de treure les pancartes

Santi Soler, alcalde d’El Pla del Penedès. A la façana de l’Ajuntament hi havia penjades des de feia mesos dues pancartes, amb els lemes “Republiquem!” i “Llibertat presos polítics”. L’alcalde va ordenar retirar-les abans de les festes de Nadal adduint que podien polititzar-les. El cas és que dos mesos després que fossin retirades no han estat restablertes als balcons de l’edifici municipal.

De fet, al Pla del Penedès el grup municipal que lidera Santi Soler encara es diu CiU. Compta amb 4 regidors i té a l’oposició 3 regidors de la CUP i 2 d’Independents pel Pla-CP. Segons el cens de 2016, a El Pla del Penedès hi vivien 1.253 persones.

Sobta la decisió de l’alcalde de mantenir la façana de l’Ajuntament neta de simbologia independentista, tenint en compte que el 19 de gener es va inaugurar una placa dedicada al ‘1 d’octubre’ en un camí del poble que du a la carretera BV-2153. Aquesta inauguració, que va coincidir amb la celebració de Sant Sebastià, patró de la vila, va respondre a un acord unànime del consistori.

A l’entrada del poble des de Vilafranca hi havia una bandera estelada que algú es va endur i que tampoc no ha estat reposada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides