Miquel Iceta critica la ingerència de Puigdemont en el debat pressupostari

El consell nacional del PSC ratifica Javi López com a candidat a les europees i més d'un centenar d'alcaldables
Miquel Iceta, en el Consell Nacional del PSC

El PSC carrega amb duresa contra les forces independentistes després del seu rebuig a la tramitació dels pressupostos i de la convocatòria d'eleccions per part del president espanyol, Pedro Sánchez. El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha sentenciat que "Catalunya ha estat derrotada a Waterloo i els interessos dels catalans i les catalanes han estat traïts pel govern independentista", ha afirmat. "Mai el sectarisme polític havia fet tant de mal a Catalunya", ha afegit.

En aquest sentit, ha criticat la suposada ingerència de l'expresident Carles Puigdemont en el debat pressupostari. "No sabem si no van poder, no van voler o no els van deixar pactar des de Waterloo", ha etzibat el líder del PSC en un consell nacional que ha servit per ratificar Javi López com a candidat a les eleccions europees i més d'un centenar d'alcaldables socialistes.

Iceta ha denunciat que "l'independentisme ha donat un triomf a les tres dretes de plaça Colón" i ha afegit que "la coincidència de vot amb la dreta ha fulminat la legislatura".

"Mai vaig pensar que veuria com uns que s'omplen la boca dient que són els únics capaços de defensar el país renunciarien a 2.261 milions d'euros en inversió de l'Estat a Catalunya i un increment de 1.409 milions d'euros per a la Generalitat", ha criticat pel no de JxCat i ERC als comptes.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari