El veto de l’Eurocambra engresca la candidatura de Puigdemont el 26-M

El president del Parlament Europeu ha prohibit l'entrada a l'expresident de la Generalitat al·legant motius de seguretat
Carles Puigdemont amb Quim Torra, a Brussel·les
Carles Puigdemont amb Quim Torra, a Brussel·les

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha insinuat que, amb el veto de l'Eurocambra, té més arguments per ser candidat a les eleccions europees del 26 de maig.

El president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, va prohibir ahir divendres la conferència de Puigdemont prevista per a dilluns vinent al·legant motius de seguretat. L'acte pretenia explicar el judici de l'1-O, juntament amb el president Quim Torra.

"Pensàvem que el Parlament Europeu podria resistir les pressions del tripartit del 155 i hem vist amb decepció i amb tristesa com el president Tajani s'ha deixat arrossegar per aquesta deriva una mica demofòbica que pot afectar la reputació de la democràcia europea", indica l'expresident.

D'altra banda, el PP i Ciutadans han celebrat que el Parlament Europeu veti Puigdemont. Els dos partits ho han celebrat a través de Twitter. Ho ha fet la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, i el portaveu del PP al Parlament Europeu, Esteban González Pons.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides