Tardà diu que no li toca tornar-se a presentar com a candidat el 28-A

El portaveu al Congrés també afirma que ERC té molta gent jove i preparada per ocupar el seu lloc
Joan Tardà
Joan Tardà

Joan Tardà diu que no li toca "en absolut" presentar-se com a candidat al 28-A. En una entrevista a RAC1, el portaveu dels republicans al Congrés deixa entreveure que no encapçalarà les llistes d'Esquerra.

"Sóc a Madrid des del 2004. Al nostre partit hi ha molta gent jove i preparada, hi ha nous lideratges… el partit decidirà què s'ha de fer. Hi ha companys del grup parlamentari molt avesats a la batalla diària al Congrés i al Senat", ha manifestat.

Tardà ha assegurat també que Esquerra ha fet "mans i màniques" perquè no hi haguessin eleccions.

També ha explicat que el suport als pressupostos el "teníem gairebé lligat fins que la setmana passada el govern espanyol va decidir que no, condicionat per una revolta interna encapçalada per Felipe GonzálezAlfonso Guerra i presidents autonòmics; i davant de la manifestació inofensiva de la dreta i ultradreta espanyoles".

Tardà ha donat per fet que els líders independentistes "patiran una sentència dura provocada per la voluntat d'escarmentar". Perquè l'estat espanyol, ha afegit, "s'ha pres com una humiliació l'1-O i es volen venjar. I és possible que encara ens toqui patir molt més".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides