Els Mossos citen a declarar l’agent del “la República no existeix, idiota!”

L'antiavalots compareix aquest dilluns davant Afers Interns
L'agent de la Brimo i l'agent forestal, el passat 21 de desembre
L'agent de la Brimo i l'agent forestal, el passat 21 de desembre

L'agent de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos d'Esquadra que va exclamar "la República no existeix, idiota!", dirigint-se a un dels manifestants que protestaven en Barcelona per la reunió del consell de ministres del passat 21 de desembre, ha estat citat per declarar la setmana vinent davant la Divisió d'Afers Interns de la policia catalana, publica El Mundo.

Segons aquesta informació, que cita fonts policials, l'agent havia de declarar aquest dijous però la compareixença s'ha ajornat i tindrà lloc aquest dilluns. El conseller d'Interior, Miquel Buch, va anunciar que els Mossos investigarien l'agent de la Brimo per determinar si havia incorregut en un comportament irregular.

El mosso, en concret, discutia amb un agent forestal a qui reclamava suport adduint que tots dos eren funcionaris. Quan l'agent forestal va assegurar que defensava "la República catalana", l'agent de la Brimo va exclamar: "Què república ni que collons? (…) La República no existeix idiota!".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides