Comença la precampanya electoral

Mentre que Torra s'espolsa les culpes d'un avenç electoral, el PP i Cs comencen a fer campanya
Pablo Casado amb Pedro Sánchez
Pablo Casado amb Pedro Sánchez

Quim Torra assegura que si Pedro Sánchez convoca eleccions no serà culpa dels partits independentistes. El president, que encara és a Madrid, treu ferro al bloqueig dels pressupostos generals de l'Estat i passa la pilota a Sánchez. Diu que és un supervivent i que convocarà eleccions quan en pugui treure rèdit polític.

Torra diu que la possible convocatòria d'eleccions espanyoles no els fa gens de por i nega que la culpa sigui del PDECat i Esquerra. El president assegura que si Sánchez no ha tingut el suport per tramitar els comptes, és perquè s'ha negat a concretar el diàleg amb el Govern.

I afegeix que no entén per què Sánchez va tallar en sec les negociacions a mitjans de la setmana passada.

D'altra banda, poca estona després que el Congrés ha tombat aquest dimecres els pressupostos generals del govern del PSOE, Pablo Casado i Albert Rivera ja s'han situat en l'escenari de noves eleccions espanyoles.

Malgrat que Sánchez no confirmarà si convoca eleccions fins divendres, després del Consell de Ministres, els líders del PP i Ciutadans ja han començat a fer campanya.

De moment, es parla de dues possibles dates: el 14 o el 28 d'abril, és a dir, abans o després de Setmana Santa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides