De què es queixa la consellera Àngels Chacón?

Àngels Chacon
Àngels Chacon

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es queixa que altres companys seus del Govern de la Generalitat no li donen el protagonisme que es mereix en actes públics, sobretot si hi ha empresaris.

Chacon s’ha vist relegada en diverses ocasions. Un exemple va ser el sopar de gala de Foment del Treball, la gran patronal catalana. El mateix dia de desembre que Pedro Sánchez i Quim Torra es trobaven per últim cop en públic, Foment tenia organitzat el seu sopar de gala anual. Encara que Torra no va anar-hi, la representació de la Generalitat va recaure en el vicepresident, Pere Aragonès, que va fer el discurs davant la societat empresarial de Catalunya, de manera que va quedar Chacón en un segon pla.

A més a més, aquesta consellera també va veure com Elsa Artadi era qui obtenia el privilegi de dirigir-se al públic de la moda en la inauguració del saló 080. Un altre cop, amb poc més d’un mes de diferència, Chacón quedava relegada, aquest cop per la consellera de la Presidència.

Chacón va deixar l’Ajuntament d’Igualada per incorporar-se al Govern de Quim Torra. A hores d’ara, el seu nom és un dels que es cotitzen a l’alça al PDECat. Chacón podria assumir més responsabilitats tant al partit com a la Generalitat. El seu nom estaria ben vist per Carles Puigdemont per fer d’enllaç entre el PDECat i la Crida que propugna l’expresident.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides