Barcelona atrau els ‘hubs’ logístics de Lidl i Decathlon

lidl decathlon
lidl decathlon

L'àrea de Barcelona sumarà al centre logístic d'Amazon els nous hubs per al sud d’Europa de dues cadenes internacionals com el gegant francès de venda de material esportiu Decathlon i els supermercats alemanys Lidl.

Decathlon, que actualment ja disposa de 50.000 metres quadrats a l'àrea de Barcelona, preveu llogar una nau logística al Port que gairebé duplica aquesta superfície. L'espai, de 96.000 metres quadrats, serà el segon centre logístic més gran de Catalunya, només superat pel d'Amazon, de 210.000 metres quadrats.

Lidl, per la seva part, s'instal·larà a una nau de 61.000 metres quadrats al polígon El Pratenc, ubicat al sector de la Zona Franca que es troba al municipi del Prat de Llobregat. A més, obrirà a l’edifici Tres Molinos d’Esplugues de Llobregat el seu supermercat més gran d’Espanya, de 1.800 metres quadrats, on treballaran 45 persones.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari