El Suprem no ajorna el judici del procés

Rebutja la petició de Junqueras i altres dirigents independentistes encausats
Sànchez, Junqueras, Turull, Forn, Cuixart, Rull i Romeva
Sànchez, Junqueras, Turull, Forn, Cuixart, Rull i Romeva

El Tribunal Suprem ha decidit mantenir el 12 de febrer com la data d'inici del judici als dirigents del procés. La sala que els jutjarà ha rebutjat la petició de les defenses argumentant contra les al·legacions amb què s'ha volgut justificar la petició de més temps per preparar el judici.

Els jutges, per exemple, han indicat que la prova documental es practica durant el plenari i no abans, com esgrimien les defenses. Pel que fa al vídeo del trasllat, el Suprem respon que els fets es van traslladar a les autoritats responsables i que el ministeri de l'Interior i la Guàrdia Civil han endegat una investigació.

Així mateix, la resolució coneguda aquest dijous defensa que no cal aixecar la condició de testimoni protegit a un mosso d'esquadra perquè, de fet, no la té. Pel que fa a les declaracions de la secretària d'Estat Irene Lozano, responsable de la campanya España Global, a qui s'atribueix una vulneració del dret a la presumpció d'innocència, assenyala que poden ser objecte d'al·legacions durant el judici.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari