El PSOE diu que ERC s’alinea amb la dreta amb l’esmena pressupostària

Ferraz insisteix que l'independentisme català "no pot condicionar" el procés judicial de l'1-O
Felipe Sicilia

El PSOE ha lamentat que ERC es posi "al costat de la dreta", de PP i Cs, en presentar una esmena a la totalitat als pressupostos de l'Estat. "ERC haurà d'explicar per què rebutja uns pressupostos que augmenten el salari mínim, les pensions, el salari dels funcionaris, els pressupostos per a la dependència…", ha defensat el portaveu adjunt del PSOE, Felipe Sicilia en roda de premsa.

A més, Sicilia ha afegit que ERC no pot condicionar els pressupostos a un procés judicial en el qual el govern espanyol "no pot fer absolutament res" i ha defensat la independència de la justícia i que no poden haver-hi "interferències".

"Demanem que pensin en els catalans", ha afirmat dirigint-se a ERC, que ha anunciat que demà dimarts registrarà l'esmena a la totalitat.

Preguntat per les perspectives que té el PSOE pel que fa a l'aprovació dels pressupostos de l'Estat, Sicilia ha afirmat que seguiran "treballant, parlant i dialogant" per aconseguir tirar endavant els comptes. "Treballem amb l'horitzó d'aprovar els pressupostos i que la legislatura pugui continuar", ha resumit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides